Du KAN skrive på flere af disse debatfora uden at være logget ind. Men du få flere muligheder ved at oprette en gratis brugeprofil og logge ind.
Kontakt administrator, hvis du vil oprette dit eget debatforum: peter@wendelboe.dk


Redaktionen.
"Helsingør Politi prøvede at knægte ytringsfriheden"
09. januar 2015 kl. 15:27

Redaktionen.
Re: "Helsingør Politi prøvede at knægte ytringsfriheden"
09. januar 2015 kl. 15:40
"JE SUIS CHARLIE" er fransk og kan oversættes: "JEG ER CHARLIE" eller "JEG FØLGER CHARLIE"

"CHARLIE HEBDO" ( dansk: "Charlie Ugentlig" ) er en fransk satirisk ugeavis, der udkommer hver onsdag - første gang i 1992.

I dag bruger hele verden citatet til at fordømme attentater mod ytringsfriheden, men ved verden selv hvorfor ? er noget bedre i Danmark end i andre bananstater !


Redaktionen.
Re: "Helsingør Politi prøvede at knægte ytringsfriheden"
09. januar 2015 kl. 17:49

Redaktionen.
Re: "Helsingør Politi prøvede at knægte ytringsfriheden"
09. januar 2015 kl. 20:40
Læge-frås belønnes med Cavling-prisen til Journalist Morten Pihl som vinder årets Cavling-pris :Årets Cavlingpris 2015 er Dansk journalistisk fornemmeste pris - går til Jyllands-Posten`s Morten Pihl.
Journalist Morten Pihl får tildelt hæderen for serien "Lægernes store tag selv-bord" om danske overlægers misbrug af forskningsmidler til private formål.

Formanden for Cavlingkomiteen, Kirsten Pilgaard, fremhæver blandt andet Morten Pihls vedholdenhed, som har ført til ca. 100 artikler om sagen.

Cavlingprisen 2014 går til en journalist, der ikke accepterer et nej. En journalist, der har knoklet for at finde den rette dokumentation.
Og som grundigt har beskrevet, hvordan en kreds af magthavere har følt sig hævet over almindelig sund fornuft og moral, siger Kirsten Pilgaard.

Morten Pihl har en gang tidligere - i 2002 - vundet Cavling-prisen for de afsløringer, der førte til Peter Brixtoftes fald som borgmester i Farum.
Også denne gang har det været et helt usædvanligt omfangsrigt frås, som er i centrum for sagen, der har ført til, at Rigshospitalet har politianmeldt fem overlæger for svindel.

Københavns Politi har nu rejst tiltale mod en fremtrædende overlæge for bedrageri og underslæb af særlig grov beskaffenhed for cirka 2,8 millioner kroner.
Overlægen har ifølge anklageskriftet blandt andet brugt forskningsmidler til mærkevaretøj, private ferier, middage, ure og fisketure.

- Du har gang på gang forsøgt at bryde igennem en mur af tavshed fra lægerne og cheferne i en sag, som systemet forsøgte at skjule for dig.
- De brød sig ikke om, at du afslørede, at deres læger snød. Og de brød sig slet ikke om, at du afslørede, at de ikke havde hånd i hanke med forbruget af pengene, der skulle gå til forskning, siger Kirsten Pilgaard og tilføjer:

- På hospitalet var der en syg kultur, som ingen gjorde noget ved - de forsøgte sågar at pynte på bilag, du søgte aktindsigt i.

Cavling-prisen er den mest prestigefyldte pris, som danske Journalister kan hædres med. Prisen bliver uddelt af Cavling-komitéen, der er udpeget af Dansk Journalistforbund.

Den uddeles hvert år i januar til "en journalist eller en gruppe af journalister i samarbejde, der i særlig grad har udvist initiativ og talent i det forløbne år", hedder det.

Vinderen modtager 20.000 kroner og en statuette, som forestiller Journalistforbundets stifter, journalist og forfatter Henrik Cavling.

Fredag den 9 Januar 2015
Forfatter:

Din email:


Emne:


Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
WuwvL
Indlæg: