Du KAN skrive på flere af disse debatfora uden at være logget ind. Men du få flere muligheder ved at oprette en gratis brugeprofil og logge ind.
Kontakt administrator, hvis du vil oprette dit eget debatforum: peter@wendelboe.dk


Politiet sætter rigmand 'Lars Seier Christensen på plads' efter ur-overfald

Rigmanden Lars Seier Christensen kommer med hård kritik mod Københavns Politi. Det sker, fordi gerningsmændene, der stjal hans værdifulde ur, stadig er på fri fod.

»Jeg fatter ikke, hvorfor vores skattekroner skal gå til politiet, når de ikke engang kan hjælpe i situationer, hvor man selv er i gang med at jagte gerningsmændene. For tricktyvene er det jo helt samme situation, som når børn får lov at stjæle slik i en slikbutik uden, at det får konsekvenser,« siger han til TV 2 Lorry.

Lars Seier Christensen, der er tidligere Saxo Bank-direktør, fik stjålet sit ur til en værdi af 300.000 kroner natten til 25. februar af tricktyve. Det skete ved Kongens Nytorv, hvor Lars Seier Christensen var i byen med nogle venner. Parterne kom i tumult og efterfølgende var erhvervsbossens ur væk. Siden er det kommet frem i medierne, at der har været et stort antal tyverier med lignende metoder i området.

Men kritikken af politiet går ikke ubemærket hen. Politiet har været ude med svar på tiltale.

»Vi arbejder altid med liv før værdi. Det er møghamrende irriterende at få stjålet dyre ting, men så længe der bliver skudt i gaderne, og der er forhøjet terrorberedskab, så er det selvfølgelig den rækkefølge, man tager tingene i,« siger Henrik Møller Jakobsen, vicepolitiinspektør hos Københavns Politi til TV 2 Lorry.

Svaret er dog ikke noget, som Lars Seier stiller sig tilfreds med.

’Selvfølgelig skal I prioritere sådan, hvis det er det konkrete valg, I står overfor.(…) Ikke at det efterhånden kan overraske nogen, men med den slags generiske undskyldninger skal man med andre ord ikke forvente noget som helst andet fra politiet end fartbøder. Så prøv igen!’ skriver han på Facebook med direkte henvisning til udtalelsen fra vicepolitiinspektøren.

Politiet stiller sig dog uforstående overfor Lars Seiers kritik. Hos politiet har man nemlig endnu ikke modtaget nogen anmeldelse af tyveriet fra ham, og kan derfor ikke begynde en efterforskning. Det oplyser politiinspektør Allan Nyring Københavns Politi til Ekstra Bladet. Han beklager, at Lars Seier har haft en dårlig oplevelse med politiet, men understreger samtidig, at der blivet arbejdet målrettet på at stoppe den tyveribølge, som har været i området.
Forfatter:

Din email:


Emne:


Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
yVE7u
Indlæg: