Du KAN skrive på flere af disse debatfora uden at være logget ind. Men du få flere muligheder ved at oprette en gratis brugeprofil og logge ind.
Kontakt administrator, hvis du vil oprette dit eget debatforum: peter@wendelboe.dk


Tillykke
Du er verdens bedste far !
05. juni 2017 kl. 13:38


Klik og KIK her !


Quote
Hvorfor fejrer vi Fars dag ?

Fars dag betyder gaver og venlige ord i hans retning. Men hvorfor er det, vi fejrer den gode mand, som ifølge mange børn, er verdens stærkeste mand, der kan alt? Efter Mors dag gjorde sit indtog, var der en helt bestemt kvinde, der synes, at fædrene ikke skulle snydes for at have deres egen hyldestdag.

Den kvinde var datter af en mand fra USA, som var far til 6 børn og gjorde sit bedste for at forsørge dem efter hans kones alt for tidlige død. I 1909, efter hans datter havde hørt en prædiken omkring Mors dag, besluttede hun, at der skulle indføres en dag i fædrenes ære. Så allerede i 1910 kom fars dag i kalenderen i USA. Dagen blev fastlagt til at være i juni, til ære for den amerikanske fars oprindelige fødselsdag. Fars dag slog først igennem i Danmark i løbet af 1935, men har siden da været en stærk tradition i mange familier.


Forfatter:

Din email:


Emne:


Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
4N4NT
Indlæg: