Du KAN skrive på flere af disse debatfora uden at være logget ind. Men du få flere muligheder ved at oprette en gratis brugeprofil og logge ind.
Kontakt administrator, hvis du vil oprette dit eget debatforum: peter@wendelboe.dk


Sendt til behandling i indrigsministeriet fra Kronborglisten.

Åben brev til Indrigsministeriet

IndrigsministerietValg-svindel i Helsingør Kommune:

Kronborglisten har en stærk begrundet mistanke om begået valgsvindel ved kommunalvalget i Helsingør.
Kronborglistens bogstav var ( K ) som ofte bliver benyttet af de lokale dagblad for at være de konservatives bogstav.

Vi har en stærk begrundet mistanke om at de konservative uretmæssigt har sat sig i besiddelse af mange, af Kronborglistens listestemmer.

Kronborglisten har ikke fået tilbud om tilstedeværelse som valgforordnet e.l. ved den offentlige samt lukket valghandling sådan som de øvrige partier og kommunale embedsfolk har haft, ligesom det fremgik af lokal TV at den siddende borgmester har haft direkte frit adgang til samtlige stemmeseddeler.

Da Kronborglistens spidskandidat var henne og afgive sin stemme sad en kandidat for de konservative ved valgbordet og havde en meget upassende opførelse.

Endvidre da en af Kronborglistens kandidater var henne og brevstemme fandtes der INGEN fortegnelser med og om Kronborglistens opstilling til Helsingør Byråd under bogstav K el. ligende samt er det blevet fortalt at det også var tilfældet på Helsingør sygehus, under denne brevafstemning.

Det skal hertil nævnes at kronborglisten havde utroligt nemt ved at samle de underskrifter som skulle til opstilling
til henholdvis byrådsvalget og regionsvalget, 150 underskrifter samlet så let som ingenting.
Her efterfølgende har kronborglisten fået utrolig mange henvendelser fra borger som HAR stemt på kronborglisten og det antal stemmer, ER ikke lig med det opgivet antal stemmer kronborglisten har fået i Helsingør Kommune.

Det skal også nævnes at Kronborglisten har fået stjålet op imod 100 valgplakater i begyndelsen ophængningperioden
i Helsingør Kommune og når plakaterne var blevet stjålet, ja så var der kommet en konservativ plakat op istedet for Kronborglistens.

De Konservative har begået utrolig meget svindel i de 4 år de har siddet ved magten, og under vores underskriftindsamling har vi stødt på under 1 % af vælgerne som stadig havde tillid til Borgmester Per Tærsbøls "luftkasteller", - Ja faktisk har vi KUN mødt 1 persom som direkte ville stemme på Per Tærsbøl.

Vi anmoder hermed indrigsministeriet om at undersøge om valget er sket på lovligvis i Helsingør Kommune, ved en Ikke adviseret samt helt uvildig kontrol optælling.

På for hånd tak.

Helsingør 22 november 2005Med Venlig Hilsen

Kronborglisten
Ja der er ingen som helst tvivl om at Helsingør på alle måder er en dybt korrupt kommune.
Forfatter:

Din email:


Emne:


Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
3Wev7
Indlæg: