Du KAN skrive på flere af disse debatfora uden at være logget ind. Men du få flere muligheder ved at oprette en gratis brugeprofil og logge ind.
Kontakt administrator, hvis du vil oprette dit eget debatforum: peter@wendelboe.dk


Helsingør-sagen
Sølle lystløgner og Skoleinspektør, Gordon David Lees lyver !
29. september 2012 kl. 01:41
Sølle lystløgner og Skoleinspektør, Gordon David Lees lyver :

Gordon David Lees, der i dag er skoleinspektør i Lyngby-Tårbæk Kommune.
Gordon David Lees var Nordvestskolens daværende inspektør i Helsingør.

Gordon David Lees Citat:
"Da vi endeligt gik til den, truede faderen, Jens Valbek, med at ville skyde sig selv og det endte med, at politiet gik ind. Derefter blev børnene testet af en børnesagkyndig person. Alle børnene blev fundet fuldstændigt normale. De fejlede intet, viste analyserne dengang og forældrene »overtog« så hjemme undervisningen med tilsyn fra Helsingør Kommune. Derfra var sagen ude af mine hænder, husker Gordon David Lees." Citat slut.

Tavshedspligt i følge forvaltningsloven § § 27 stk. 1, nr. 6 og straffeloven § § 152 stk. 2
Du er er jo IKKE normal Gordon David Lees, hvorfor udtaler Du Dig til flere af de Danske medier mod bedre viden ? Du er direkte fuld af LØGN, tænk hvor sølle og sygt af finde på.

Vi ved da godt at Du er i ledtog med Helsingørs Kommunaldirektør Bjarne Pedersen fra dengang hvor Du blev bestilt til at indberette de plantet løgnhistorier som Bjarne Pedersen som dengang kun var Børne og ungdirektør i Helsingør Kommune og sad altså direkte og blandet sig i Socialforvaltningen og i Vores sag dengang og dette bestilte han så åbenbart Dig til, den underretning som Du produceret dengang 2001 som byggede på rygter og løgne og ingen facts, den gav Du Bjarne Pedersen en kopi af. Endvidere fik Socialforvaltningen bestilt en falsk udtagelse fra en Sundhedsplejerske, det var bare ærgeligt for Jer Embedsmænd at der i virkeligheden stadig fantes alle de originale dokumenter fra den rigtige Sundhedsplejerske som var kommet i Vores hjem, og som meget tilfredsstillende beskrevet, men det var den produceret udtagelse som kom flere år senere absolut ikke og så fra samme sundhedsplejerske, i andre lande kalder man det mafiametoder.

Citat : "Da vi endeligt gik til den, truede faderen, Jens Valbek, med at ville skyde sig selv"
Faderen har ALDRIG truet med at skyde sig.
Men det kan, Gordon David Lees, dokumentere straks ?

Citat : "Det endte med, at politiet gik ind"
Politiet er ALDRIG gået ind fordi faderen ville skyde sig.
Men det kan, Gordon David Lees, dokumentere straks ?

Citat : "Forældrene »overtog« så hjemme undervisningen med tilsyn fra Helsingør Kommune."
Helsingør Kommune har ALDRIG haft tilsyn med hjemme undervisningen, det har en privatskole i hhv. Græsted og Hillerød, af en Skoleleder der også var Byrådsmedlem.
Men det kan, Gordon David Lees, dokumentere straks ?

Citat : "Skoleinspektør: Far til garagebarn gik amok"
Faderen har ALDRIG været gået amok.
Men det kan, Gordon David Lees, dokumentere straks ?

Citat : "Derfra var sagen ude af mine hænder, husker Gordon David Lees"
Sagen har ALDRIG haft noget at gør i Dine hænder.
Men det kan, Gordon David Lees, dokumentere straks ?

Citat : "De to ældste var tilmeldt Nordvestskolen i Helsingør, men kom aldrig i skole."
De to ældste har ALDRIG været tilmeldt Nordvestskolen i Helsingør.
Men det kan, Gordon David Lees, dokumentere straks ?

Citat : "Alt tydede jo på, at der var noget helt rivende galt. Vi var dybt, dybt bekymrede. Alle alarmklokkerne ringede"
Hvad tydede på ? Hvad var rivende galt ? Hvad var dybt bekymrende ? Ringet det for Dine øre ?
Men det kan, Gordon David Lees, dokumentere straks ?

Citat : "En indberetning, han fik mange »bank« og megen kritik for dengang."
Vi har desværre ALDRIG givet Dig "bank" for den, før NU. Men et søgsmål er på vej NU
Men det kan, Gordon David Lees, dokumentere straks ?

Citat : "Blandt andet led det ene barn jo af sukkersyge, som var ubehandlet."
Jannus har ALDRIG haft ubehandlet sukkersyge, SÅ VAR HAN DØD OMGÅENDE, LIGE PÅ STEDET.
Men det kan, Gordon David Lees, dokumentere straks ?

Vi har aldrig nogensinde mødt Gordon David Lees på Nordvestskolen Os bekendt, eller uden for skolen eller som han påstår ved Vores dør.
Vi har INTET haft med den skole at gøre overhovedet

Da Jannus ca. 5 år var han en meget kvik og dygtig dreng, han var en del foran sine jævnaldrende, det fik Os som forældre til at tænke om han nu IKKE var klar til at komme i skole, den ideer fik Vi da aviserne begyndte at skrive om indskrivning til deres skoler, Jeg tror Jeg så et opslag fra Kommunen, der vist tror Jeg var dækkende for alle Helsingørs Skoler, der var nogle bestemte dage hvor der var indskrivning med tid og sted. Vi i familien talte lidt om det, Vi blev enige om Vi da kunne gå ned på skolen og tale lidt med dem, og høre om det nu var godt at starte et år for tidligt.
Vi havde hørt meget dårligt om Nordvestskolen og dennes mærkelige leder fra en Nabo på vejen som havde et par børn gående der samt rygterne i byen var nu heller ikke gode for Nordvestskolens Gordon David Lees.
Derfor ringet Jens til Nordvestskolen ved en kontordame, for at spørge om hvordan man skulle forholde sig hvis man ville have sine børn indskrevet på en anden skole end distriktsskolen, det blev oplyst at man skulle henvende sig på den skole hvor man ville være, der blev ved denne samtale ikke registreret hvem Vi var eller noget, det var kun en alm. forespørgelse, SÅ VI HAR ALDRIG VÆRET I KONTAKT MED HVERKEN Gordon David Lees ELLER HANS SKOLESYSTEM.

Jens og Jannus gik ned på Gurrevejens Skole som ligger lige ved siden af hvor Vi bor, altså en meget nemmere vej til skole.

Gurrevej Skolen tog pænt i mod Os, Vi talte lidt om det med at komme et år før i skole osv. der var 3 ansatte tilstede på skolen og de testet Jannus lidt og mente at det ville være helt fint og han sagtens kunne begynde, når Vi kom hen efter sommerferien.

Men desværre gå livet IKKE altid som Man håber, nogle ting ændret sig og senere blev Jannus en dag alvorlig syg og var ved at dø fra Os, Vi nået kun lige akkurat i tide ved egen sindsyge bilkørsel at nød at få ham på intensiv afdeling på Hillerød Sygehus med akut Sukkersyge.
Det Danske vagtlægesystem havde IKKE virket, de ville i 3 dage ikke komme ud og se til Jannus, hver gang Vi ringet sagde de at der var kold influenza i omløb og det var de symptomer han havde, så Vi skulle bare tage det helt roligt, og han havde jo aldrig været syg før, så Man var jo nok bare lidt for pylderet.
Men far måtte selv køre vild ambulance kørsel, da Jannus begyndte at få det hvide ud af øjnene
Det kan Man også se mere om i Dokumentaren "Til Barnets Bedste".

Jannus overlevet kun takket være Far, Vi fik dengang af vide af han måske ville blive noget bims, ihvertfald skulle Vi ikke stikke næsen frem efter at han skulle blive professor, men det havde Vi nu aldrig gjort.

Så alt i alt Gordon David Lees, hvor er Du dog et frygteligt menneske, hvordan kan Du dog lyve sådan ???

Du bør have en fyreseddel OMGÅENDE, Du er farlig for Dine omgivelser. Tænk Du er den der med glæde har ødelagt Vores 6 Børns liv, og nu er Du grunden til Vi få ødelagt nr. 7. Du har det sikkert fint, og Helsingør Kommune omkring ca. 10 millioner fattigere om året.
Helsingør-sagen
Re: Sølle lystløgner og Skoleinspektør, Gordon David Lees lyver !
29. september 2012 kl. 03:15

Re: Sølle lystløgner og Skoleinspektør, Gordon David Lees lyver !
01. oktober 2012 kl. 01:00

har i fået proppet den nar i spjældet?
Han er ved at gå på pension og forlade landet jvf.:

[www.trongaardsskolen.dk]

"Fra sommeren 2013 tager vores skoleleder Gordon på en treårig jordomsejling og derfor har han valgt at gå på pension fra 1. februar 2013."

Frække karl, så kommer han med alle de løgnehistorier om jer velvidende at han snart selv kan nyde tilværelsen udenfor Danmarks grænser!!!!!

Forfatter:

Din email:


Emne:


Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
jhHWN
Indlæg: