Du KAN skrive på flere af disse debatfora uden at være logget ind. Men du få flere muligheder ved at oprette en gratis brugeprofil og logge ind.
Kontakt administrator, hvis du vil oprette dit eget debatforum: peter@wendelboe.dk


Lisbeth Eliasen
Det kom en mail fra Ritzau :
03. april 2013 kl. 19:41
Det kom en mail fra Ritzau :

Niels Northroup (nor@ritzau.dk)
02-04-2013

Billede af Niels Northroup


Hej Lisbeth Eliasen,

I den meget omtalte sag er der nu gået otte måneder, men endnu har Nordsjællands Politi ikke afgjort, om der skal rejses tiltale. Det vil vi skrive en kort tekst om her på Ritzau, og i den forbindelse vil jeg gerne have din kommentar til situationen/ventetiden og om din forventning om afgørelsen. Meget gerne her på mailen. På forhånd tak.

Med venlig hilsen / Sincerely yours

Niels Northroup

Journalist

Ritzaus Bureau

Store Kongensgade 14

DK-1264 Copenhagen K.

DENMARK

www. ritzau.dk

33 30 04 71

Ritzau fik et svar fra Undertegnede :

miss lisbeth (hot.lisbeth@hotmail.com)

02-04-2013


Til: nor@ritzau.dk

Billede af miss lisbeth


Ritzaus Bureau

ATT. ; Journalist, Niels Northroup


Hejsa Niels !


Kommentar fra Lisbeth Eliasen til Ritzau:

Ventetiden er selvfølgelig et led i den direkte Politichikane som Vi har været udsat for gennem mange år !

Det er nemt at forudsige om sigtelsen for vanrøgt bliver en realitet. Bevisligt kærlighed og ægte ærlig omsorg kan aldrig vendes til vanrøgt selv i den mest sygelige Politihjerne, denne fantastiske løgnehistorie er alene bragt til pressen af sygelige hjerner i lokalsamfundet i Helsingør alene for at skade mit navn og rygte som politisk aktiv.

Som ved fjernelsen af vore øvrige seks børn, ”plukker” man ulovligt i sagsmaterialet, så der KUN medtages materiale, der kan fortolkes som om, at vi er dårlige forældre. Dette materiale anvendes så efterfølgende som grundlag for nye eksterne specialist vurderinger af Os og vores yngste søn M. og så fremdeles. Disse specialist vurderinger bliver foretaget uden at møde hverken lille M. selv nu på 4 år eller Os som forældre. Der laves vurderinger som kun kan forefindes i bananstater samt bruges der inhabilitet ud over alle lovlige grænser. Endvidere får Vi dødstrusler på Os begge, som er sporet som afsendt fra Helsingør Lokalcenter (anbringelsessted).

Billeder, videofilm o.a. fra da M. var mindre mmm., har politiet stadig ulovligt beslaglagt siden d. 9. august 2012, hvor M. blev fjernet fra Os, da han – ved den meget omtalte politiaktion - hvor M. satte sig ud i vores ene bil på bagsædet af skræk for de mange voldsomme politibetjente som han aldrig havde oplevet før.

Disse billeder og film kan én gang for alle ændre enhver opfattelse af Os som dårlige og ”vanrøgtende” forældre.

Politiet beslaglagde dog ved samme lejlighed video og billeder af deres egne tjenestemandsansatte, som bl.a. er ALVORLIGE KRIMMINELLE og rigtig meget andet blev beslaglagt, eks. tilhørende mit Juridiske selvstændige firma samt Mit Politiske Partis materiale, telefon og telefonnummer, e-mailadresser og alt IT-udstyr.
Politiet har således flere slags bevismateriale i deres varetægt, som dels kan være til fordel for os i relation til en evt. sigtelse for vanrøgt og dels materiale, som er bevismateriale i flere anmeldte og igangværende politianmeldelser imod deres egne Politifolk m.fl., som overtræder loven på utallige kriminelle områder. Det er derfor Politiet stormet Os den 09.08.2012. fordi Undertegnede har Politianmeldt mange kriminelle Polititjenestemænd til Den Uafhængige Politiklagemyndighed i Århus hvorfra flere anmeldelser NU er færdigbehandlet og sendt til videre foranstaltning hos Statsadvokaten.

Med Venlig Hilsen
Lisbeth Eliasen

[www.Kronborglisten.dk]Denne artikel fik Ritzau ud af det og her solgt videre til Avisen.dk:

Forældre har været sigtet i måneder

Nordsjællands Politi efterforsker fortsat sagen om en lille dreng, der blev fundet i en garage i Helsingør

3. april 2013 kl. 14:02 • Leveret af Nyhedsbureauet Newspaq

I mere end otte måneder har et forældrepar i Helsingør været sigtet for vanrøgt af deres barn, men endnu har Nordsjællands Politi ikke besluttet, om der skal rejses en straffesag.

Sagen fik voldsom omtale i medierne, da betjente i august sidste år fandt en lille dreng i en garage på familiens bopæl.

Forleden fik forældrene delvist medhold hos Pressenævnet i deres klager mod flere medier på grund af omtalen. Ekstra Bladet, Politiken og Ritzaus Bureau har fået kritik.

Forældrene havde i forvejen fået fjernet seks børn, da politifolkene i garagen fandt det syvende barn.

Hos Nordsjællands Politi siger anklager Tine Petersen, at sagen fortsat undersøges.

- Den er blevet sendt tilbage til politiet til yderligere efterforskning, siger anklageren. Hun kan ikke sige, hvornår det forventes, at anklagemyndigheden træffer afgørelse.

I februar undersøgte kommunen og politiet, om der var et ottende barn på adressen, men det viste sig ikke at passe.

I en mail til Ritzau skriver moren, Lisbeth Eliasen, at hele sagen efter hendes mening er et en løgnehistorie, som er fabrikeret for at skade hendes navn og rygte som politisk aktiv. Eliasen har flere gange været opstillet ved kommunalvalg.

- Ventetiden er selvfølgelig et led i den direkte politichikane, som vi har været udsat for gennem mange år, mener hun.

/ritzau/
Forfatter:

Din email:


Emne:


Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
yJYNX
Indlæg: