Du KAN skrive på flere af disse debatfora uden at være logget ind. Men du få flere muligheder ved at oprette en gratis brugeprofil og logge ind.
Kontakt administrator, hvis du vil oprette dit eget debatforum: peter@wendelboe.dk


Tvillinger fejlanbragt på specialskole

Kalundborg kommune anklages for at have fejlanbragt et tvillingepar i seks år på en specialskole

Et tvillingepar fra Kalundborg på 12 år nåede at gå seks år i specialskolen Sigrid Undset i Kalundborg, inden de blev undersøgt af svenske og danske psykologer. De vurderer, at tvillingeparret har været fejlanbragt, det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Chefpsykolog Arno Norske fra København er gået ind i sagen, og han anklager Kalundborg kommune for manglende rettidig omhu.

- Man har ikke været omhyggelig nok. Man har ikke undersøgt dem flere gange og tjekket hvordan de egnetlig havde det, siger han.

På normalskole i Sverige
Da Kalundborg kommune besluttede at tvangsfjerne børnene gik familien under jorden og flyttede til Sverige. Her begyndte tvillingerne i en specialskole i Skåne, men efter en måned blev de vurderet som egnede til en almindelig skole

Ifølge Chefpsykolog Arno Norske er det ikke første gang, han oplever alvorlige fejl i Kalundborg kommunes børne- og ungeforvaltning.

- Desværre har jeg set andre sager, hvor den samme børne- ungeforvaltning har lavet ting som jeg finder meget kritisable, siger Arno Norske. Han har nu søgt aktindsigt i kommunens sagsbehandling.

Kalundborgs borgmester Martin Damm ønsker ikke at kommentere sagen, da det er sket før kommunesammenlægningen, så det er ikke noget vi kan gøre noget ved, siger han.

Kalundborg 06. apr. 2013
Forfatter:

Din email:


Emne:


Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
FyTDt
Indlæg: