Du KAN skrive på flere af disse debatfora uden at være logget ind. Men du få flere muligheder ved at oprette en gratis brugeprofil og logge ind.
Kontakt administrator, hvis du vil oprette dit eget debatforum: peter@wendelboe.dkMor vil sultestrejke på Christiansborg til hendes tvillinger kommer hjem :

Et tvillingepar fra Kalundborg - Mads og Maranda, en dreng og en pige på 12 år - nåede at gå seks år i specialskolen Sigrid Undset i Kalundborg, inden de blev undersøgt af svenske og danske psykologer.

De vurderer, at tvillingeparret har været fejlanbragt. Det oplyser en dansk chefpsykolog, Arno Norske fra København.

- Der er så meget galt i den sag, at det er rystende. Børnene blev ikke ordentligt undersøgt, men blev placeret på specialskolen på en social indikation. Min undersøgelse viser, at tvillingerne ikke er berettiget til at gå i en specialskole.

Familien blev opmærksom på fejlanbringelsen, da den - på grund af Kalundborg Kommunes beslutning om at tvangsfjerne børnene - gik under jorden og flyttede til Sverige, fortæller Arne Norske.

I Sverige begyndte tvillingerne i en specialskole i Skåne, men blev efter en måned vurderet som egnede til at gå i almindelig skole, hvor både Mads og Maranda pludselig lærte en hel masse i løbet af meget kort tid, fortæller psykologen.

- Jeg var i over 25 år chef for en PPR (pædagogisk psykologisk rådgivning), og jeg har aldrig været ude for en så ussel behandling, som tvillingerne har været ude for, siger Arno Norske, som anklager Kalundborg Kommunes børne- og ungeforvaltning for manglende, rettidig omhu.

Kalundborg Kommunes borgmester Martin Damm (V) oplyser, at han er bekendt med anklagen, men han kender ikke alle sagens detaljer.

- En afgørelse om tvangsfjernelse hviler på en retsafgørelse, som kan ankes, og hvis familien mener, at der er begået procedurefejl, kan den henvende sig til borgmesteren, altså til mig, siger Martin Damm.

Tvillingernes mor har via sin advokat indbragt sagen for ankenævnet, og med familiens accept har psykolog Arno Norske søgt aktindsigt hos Kalundborg Kommune. 06. April 2013.

Ovennævnte mor (Karin) har i dag fået en aftale med Karen Hækkerup, at man via hende kan aflevere lister med fejl i sagsbehandlingen til socialministeren - senest mandag morgen kl. 9.
Klik her for at skrive under : [www.skrivunder.net]
Stop brud på børns rettigheder !

Der har findes desværre mange børnesager, hvor børn ikke får den støtte og hjælp som er nødvendig.
Der er også børnesager, hvor børn får tildelt forkert støtte.
Yderligere findes der desværre også sager, hvor børn bliver fjernet unødigt fra deres trygge base.

Hvordan kan disse ting lade sig gøre?
Ankestyrelsen har påpeget at de har fundet fejl og lovbrud i over 80% af de sager, som er undersøgt.

Ved at underskrive, markere vi et ønske om, at det nuværende børnesystem skal:

1: Undersøges for, hvorfor lovgivningerne ikke overholdes

2: Undersøges for, hvorfor sker der så mange fejl i børnesager

3: ændres, så fejl mindskes og lovbrug undgås

4: ændres så vi fremadrettet sikre børn i Danmark deres rettigheder såvel som tarv og trivsel.

Vi har kun set toppen af isbjerget med fejl i systemet, som går ud over børn og unge. Så lad os få ændret den nuværende situation.

I situationer, hvor børn og unge skal anbringes, så lad børnenes sag komme for en domstol, så de er sikret vidneførelse og validering af sagsakter - Disse ting er ej muligt nu. En tvangsanbringelse er som en fængsling en administrativ frihedsberøvelse.

I børne- og ungeudvalg SKAL formanden være en retsdommer, da formanden skal sikre lovens ord og barnets rettigheder. Nu er der så to problemer. Det er ikke i alle landets udvalg at retsdommeren sidder som formand (Lovbrud). Dernæst kan man være i den situation, at Retsdommeren for eksempel stemmer for en anbringelse, for at følge lovens ord etc. - mens de fire menige medlemmer stemmer for at barnet IKKE skal anbringes. Dette betyder, at udvalget med 4 stemmer mod 1 kan nedstemme en folketings vedtaget lov og dermed en dansk borgers rettigheder.

SÅ skriv under og hjælp børn i Danmark, så vi forhåbentlig fremadrettet kan undgå flere grimme sager i TV, dagblade eller i skjul.
Aflevere lister med fejl i sagsbehandlingen til Socialministeren - senest mandag morgen kl. 9,00 :

Vedrørende aflevering af lister med fejl i sagsbehandling eller andre ønsker til ændringer i forbindelse med tvangsfjernelse af børn, man kan maile sin liste til Mail-adresse : j.jensen86@yahoo.dk senest mandag morgen den 6 MAJ kl. 6,00 privat til Jens & Karin der så vil sørge for at listerne bliver afleveret til Socialminister Karen Hækkerup samme dag kl. 9
Afspil video : Hør hvorfor der sidder en Mor på Christiansborg og sulte strejker dagligt .. Støt Karin - læg en tur forbi Christiansborg !
Sulte strejkerne Karina forlader slotpladsen på Christianborg nu, for at tage på sygehuset , da hun har fået kraftige brystsmerter .
Forfatter:

Din email:


Emne:


Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
YNDUn
Indlæg: