Du KAN skrive på flere af disse debatfora uden at være logget ind. Men du få flere muligheder ved at oprette en gratis brugeprofil og logge ind.
Kontakt administrator, hvis du vil oprette dit eget debatforum: peter@wendelboe.dk


Politikere er dømt for Inhabilitet !
27. maj 2013 kl. 18:50
Inhabilitet og korruption florerer i Helsingør Kommune til skade for byens børn :

LINK : Klik på Billede her !

Inhabilitet og korruption florerer i Helsingør Kommune til skade for byens børn :
 
Hvor længe skal vi blive ved med at påpege inhabilitet og korruption i Helsingør?
 
Der foreligger endnu en gang dokumentation på kommunens inhabilitet.
Sidst var det Byretten, der ved dom kendte byrådsmedlem Erling Hansen fra Helsingør inhabil i Eliasen-sagen primo maj 2013.

Så kom der en skriftlig afgørelse fra Ankestyrelsen dateret den 23.5.2013 efter et nyligt afholdt Ankemøde på grund af dommen fra Helsingør Byret - hvor sagen jo blev hjemvist til Den Sociale Ankestyrelse - så nu har en enig Ankestyrelse ved møde den 21.5.2013 erklæret byrådsmedlem i Helsingør Ib Kirkegaard inhabil ved hans deltagelse i et Børne- og Unge udvalgs møde om tvangsfjernelse af vores næstældste søn Dannus.

Helsingør Kommune har behandlet drengen så dårligt, at han for at få fred for systemet forsøgte at begå selvmord og nægtede at blive genoplivet på Rigshospitalet, hvor han var blevet indlagt så langt væk som fra Sydsjælland. Sundhedspersonalet måtte bruge tvang imod ham for at få ham tilbage til denne verden.

Det er denne Dannus, som selveste Ib Kirkegaard personligt sammen med sin Kone Susanne Kirkegaard i en periode for år tilbage selv skjulte for myndighederne i Helsingør Kommune, mens han KUN var byrådsmedlem i Helsingør og lokalformand for Dansk Folkeparti og inden han blev socialudvalgsformand i kommunen.
I forbindelse med denne udvalgspost blev han pålagt skriftligt af de andre byrådsmedlemmer ikke længere at være bisidder for Eliasen-familien.
En voldsom episode, hvor Socialforvaltningen i Helsingør efterfølgende skriftligt erklærede, at de havde fået citat "store sår og skrammer påført af såvel Kirkegaard som af Eliasen". Det betyder i socialforvaltningens sprog, at vi tillader os at afslører deres bevisligt manipulation med dokumenter og andre falske udsagn om hændelser der ikke har fundet sted samt spredning af falske rygter og løgne.
 
Grundet dette påbud fra et enigt byråd erklærede Ib Kirkegaard så sig selv inhabil i alt, hvad der vedrørte Eliasen-sagen ene og alene for at han kunne få lov til at blive socialudvalgsformand. Senere er han blevet indlemmet i Broderskabet og er nu en del af den "lokale mafia", hvorefter han er begyndt at modarbejde alt i Eliasensagen, fordi systemet har fået en klemme på ham.

Den ovennævnte skriftlige kommunikation havde alle fjolserne glemt, da han i en periode også var formand for tvangsfjernelsesudvalget i Helsingør.

Tænk, - at et menneske kan finde på at ændre sin personlige og årelange holdning alene på grund af magt- og pengebegær! Se bare alle de tidligere læserbreve fra Ib Kirkegaards hånd; hans medvirken i dokumentarprogram og andre indslag såvel på TV som i radioen – Såvel som personlig fortræde for Folketingets Socialudvalg, udtaleser flere gange i Retten - alt til fordel for Eliasen-sagen, hvilket han har frivilligt deltaget i, fordi han så og vidste, hvor fordærvet det hele var, indtil han selv blev optaget i det rådne systems kløer.

"NÅR SKIDT KOMMER TIL ÆRE, VED DET IKKE, HVORDAN DET SKAL VÆRE".

Ved et B. og U. møde umiddelbart efter at Dannus havde forsøgt selvmord, prøvede Ib Kirkegaard ihærdigt at skjule de omfattende og alvorlige fejl ved at holde drengen væk fra hans forældre. Denne lovstridige handling ville heller ikke Ankestyrelsen agere på, men dækkede igen over Ib Kirkegaard og de mange lovovertrædelser i Eliasen-sagen.
Det gjorde som bekendt Byretten IKKE; de fik – som tidligere nævnt - dømt byrådsmedlem Erling Hansen inhabil. Dermed blev sagen hjemvist til Ankestyrelsen, idet Byretten denne gang påviste, at man var opmærksom på inhabilitetsproblematikken.
 
I øvrigt skulle der have været endnu en sag om inhabilitet for Byretten i torsdags den 23.5.2013.
Dette retsmøde blev dog aflyst af Byretten af ubegrundet årsag i sidste øjeblik, men denne dom giver sig selv, for den er fuldstændig identisk med sagen om Dannus, men omhandler denne gang mit yngste og mest medie omtalte barn, altså ikke de medie- og kommunalt skabte og fiktive børn som eks. det ottende barn og så videre .......


Hvor er jeg glad for - trods alt - endelig at have fået bevist en lille del af denne korruption for omverdenen, for det er meget værre end NOGEN fatter; systemet er SÅ betændt.
Nu har jeg kæmpet mod denne råddenskab i over 15 år på børneområdet.
 
Indtil videre er der nu to officielt dømte inhabile og korrupte byrådspolitikere fra Helsingør kommune i Eliasen-sagen, men der er langt, langt flere der gemmer sig og klammer sig til Deres byrådstapuratter. - Hvad får dette så af konsekvenser for de pågældende som Erling Hansen og Ib Kirkegaard ?
 
Eller er det stadig kun familiemedlemmerne i den forfulgte og fejldømte børnefamilie, som nu har været udsat for hele ni justitsmord, som skal betale prisen for dette korrupte magtmisbrug ?
 
Gad vide, hvor mange ”lig” der skal på bordet, før denne korruption bliver stoppet permanent ?

Læs mere om denne Inhabilitet-sag på dette link : Klik her !
 
M.V.H
Lisbeth Eliasen

www.LisbethEliasen.dk
Forfatter:

Din email:


Emne:


Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
EtY9Y
Indlæg: