Du KAN skrive på flere af disse debatfora uden at være logget ind. Men du få flere muligheder ved at oprette en gratis brugeprofil og logge ind.
Kontakt administrator, hvis du vil oprette dit eget debatforum: peter@wendelboe.dk


Solhaven-sag: Unge anmeldes for løgne

En advokat har gennemgået dommen i Solhaven-sagen, og varsler nu med at politianmelde vidnerne for at lyve.

Op mod 20 personer bliver inden for de næste par uger anmeldt til politiet for at lyve i retten eller for at have foretaget falsk anmeldelse i sagen om opholdsstedet Solhaven. Det oplyser advokat Niels Fjeldberg.

Han repræsenterer tidligere forstander på Solhaven Søren Virenfeldt og 10 af 11 frifundne tidligere ansatte.

I januar blev Søren Virenfeldt og 11 tidligere ansatte frifundet i den enorme sag. Det skete knap to år, efter at der blev rejst tiltale i sagen, og flere end 140 vidner blev afhørt gennem mere end 50 retsmøder, før sagen blev afgjort.

- Jeg har gået dommen igennem med tættekam, og i de forhold, hvor retten direkte har tilsidesat vidneforklaringer, vil der blive foretaget anmeldelse om afgivelse af falsk forklaring for retten, siger Niels Fjeldberg.

Advokaten understreger, at han i sin anmeldelse ikke bare skyder med spredehagl mod dem, der under sagen har vidnet til ugunst for de tiltalte.

- Det her handler ikke bare om, at det er ord mod ord. Retten har flere steder i dommen direkte tilsidesat forklaringer som utroværdige. Blandt andet har retten tilsidesat en forklaring fra et vidne om en episode, som vidnet ikke har kunnet se fra det sted i bygningen, hvor han befandt sig, siger Niels Fjeldberg.

9 Marts 2015
Forfatter:

Din email:


Emne:


Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
pxVn7
Indlæg: