Du KAN skrive på flere af disse debatfora uden at være logget ind. Men du få flere muligheder ved at oprette en gratis brugeprofil og logge ind.
Kontakt administrator, hvis du vil oprette dit eget debatforum: peter@wendelboe.dk


Gæst
Synskæde lukker og kalder styrelse korrupt
05. marts 2018 kl. 18:33
Synskæde lukker og kalder styrelse korrupt

Bilsyndanmark ApS skriver selv, at synskæden lukker, fordi Færdselsstyrelsen og især konkurrenten Applus Bilsyn har trynet virksomheden. Desuden har Bilsyndanmark fået afslag på at drive synsvirksomhed på flere adresser.

LUKNING Bilsyndanmark ApS lukker, og det skyldes ene og alene, at "Trafikstyrelsen er korrupt, og at synsmarkedet i dag kontrolleres af primært Applus Bilsyn, som har over 140 synshaller i Danmark". Det skriver Bilsyndanmark på sin egen hjemmeside. Her har virksomheden også lagt en række dokumenter op, der viser den korrespondance, som virksomheden har haft med Færdselsstyrelsen (som Bilsyndanmark omtaler som Trafikstyrelsen), der står for at godkende synshaller her i landet.

Blandt andet har Bilsyndanmark søgt om dispensation til at syne biler, selv om den teknisk ansvarlige i virksomheden, Christian Milton Andersen, er blevet opsagt, og at synskæden har været uden teknisk ansvarlig siden februar.

Færdselsstyrelsen begrunder blandt andet afslaget med, at styrelsen ikke har modtaget besked om en række adresseændringer, der har afgørende betydning for, hvilke synshaller, som Færdselsstyrelsen kan give lov til at syne biler. Dertil har styrelsen ifølge de papirer, som Bilsyndanmark har lagt op på sin egen hjemmeside, fortsat synet biler i flere af Bilsyndanmarks synshaller, selv om virksomheden ikke havde ret til det - eller havde opnået dispensation for det.

Den afgørelse er Bilsyndanmark på ingen måde enig i, og derfor har virksomheden skrevet følgende på sin hjemmeside:

"Bilsyndanmark ApS må meddele deres kunder at vi er nødsaget til at lukke. Vi lukker ikke fordi vi ikke kan drive forretning, men fordi vi har at gøre med en korrupt myndighed der kalder sig Trafikstyrelsen! Trafikstyrelsen som administreres af Leif Lorenzen og Christine Pallesen men reelt styres som magnetdukker af Applus Danmark A/S. Det en alvorlig påstand vi kommer med, men den er god nok. Alt kan bevises, og bliver fremlagt", skriver Bilsyndanmark på sin hjemmeside.

Bilsyndanmark havde indtil i efteråret 2015 synshaller i Helsingør, Glostrup, Allerød, Valby, Nørrebro, Vordingborg, Frederiksværk, Viby, Randers, Hobro, Holstebro og Herning. Dertil bidrog virksomhedens direktør, Esben Bülow, med sin egen synshal i Humlebæk.

Angriber Applus
Folkene bag Bilsyndanmark langer også ud efter Applus Bilsyn og skriver følgende på sin hjemmeside:

"I realiteten har to firmaer siddet på størstedelen af markedet, Applus A/S, der er spanskejet, og A-Inspektion A/S der er på finske hænder. Applus har lige opkøbt A-Inspektion dog uden så meget som at fremsende en ansøgning til Trafikstyrelsen? Disse firmaer har haft hånden holdt over sig, dette er ikke konkurrence, det er decideret snyd og bedrag! Samfundet som vi fryder os over er blot en illusion, en illusion der overtages og tilsløres af penge og grådighed. Det er på intet aspekt fair eller retfærdigt at Trafikstyrelsen og Applus går hånd i hånd med hinanden, det er ikke retfærdigt at de udveksler insider viden og det er ikke retfærdigt at de legitimt bryder tavshedspligten på daglig basis."

Omtumlet fortid
Firmaet, der indtil den 4. september 2015 hed Bilsyn Danmark, og som Esben Bülow overtog i efteråret 2015, så oprindeligt dagens lys i 2008 og har over årrækken været kendt under navnene Billigt Bilsyn ApS, Bilsyn DK ApS, Auto Plus + ApS og Billig Bilinspektion ApS.

Bladrer man de offentligt tilgængelige regnskabsbøger igennem kan man se, at Bilsyn Danmark i 2012, det der altså i dag hedder September 2015 ApS, landede et årsresultat på plus 19.000 kroner, mens det i 2014 så mindre godt ud. Har endte det med et underskud på 2,2 millioner kroner.

Ét er selvfølgelig omsætning og overskud, noget andet er egenkapital. Også her har det daværende Bilsyn Danmark ifølge virksomhedens regnskab haft det svært. I 2012 rådede selskabet over 159.000 kroner, mens ’pengebeholdningen’ i 2014 i stedet blev forvandlet til en gæld på over tre millioner kroner. Retfærdigvis skal det dertil siges, at virksomheden har haft en del anlægsudgifter til nye synshaller, som revisionsfirmaet Bille og Buch-Andersen blandt har noteret sig i samarbejdet med den daværende ledelse.
Forfatter:

Din email:


Emne:


Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
6ULHd
Indlæg: