Du KAN skrive på flere af disse debatfora uden at være logget ind. Men du få flere muligheder ved at oprette en gratis brugeprofil og logge ind.
Kontakt administrator, hvis du vil oprette dit eget debatforum: peter@wendelboe.dk


Stiftende generalforsamling torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19
"Foreningen til støtte for ofre for kommunale anbringelsessager"
Hvor: Det ”gamle” rådhus i Dianalund I Byrådssalen Sømosevej 44 4293 Dianalund
Hvis man ønsker stemmeret ved den stiftende generalforsamling, skal man være indmeldt forinden.
Dette sker ved at sende anmodning om indmeldelse samt oplysning om navn, adresse, telefonnummer og mailadresse til: westensoe@gmail.com


Mon der også er en forening til støtte for ofrene for uformående forældre? Der er sikker t sket fejl i anbringelsessager i dk, men faktum er, at vi i dk er alt for blødsødne i forhold til at fjerne børn fra hjem, hvor de ikke får de helt basale behov dækket. Begrundet i økonomi, manglende beviser, hensyn til forældre etc. Og ikke et ord om den konkrete sag her på siden, som jeg ikke kender så meget til. Synes også den anden vinkel skulle nævnes.

Hvem sørger for børnenes tarv i alle de situationer, hvor kommunerne svigter at gribe ind?
Lise,

Mener du at familieordningen ikke i sig selv er en forening ,der som en selvfølge skal varetage børnenes tarv og omsorg? el. mener du at Kommunerne i dk. skal træde til og fjerne børnene ,i alle de tilfælde af rygter og ondsindede angivelser, fra separerede forældre el. familiemedlemmer og deres intriger mod hinanden ,som vi har set mange eksempler på ,b.a.i udsendelsen om de bortførte børn.

Mener du at borgerne og især børnene ,er bedst tjent med at Kommunerne ,foretager overgreb på både børn og forældre og splitter familier ad og påfører dem pykiske og fysiske men for livstid ,selv om det kun er løse rygter ,el. burde kompetente i komunerne ikke undersøge disse sager ,før de foretager disse overgreb ,som i vores eget tilfælde? el. har jeg misforstået noget her i din kommentar på debatsiden?
Ser frem til at du vil uddybe din kommentar til emnet forening for uformåede forældre.

B.A


Forfatter:

Din email:


Emne:


Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
dU7N4
Indlæg: