Du KAN skrive på flere af disse debatfora uden at være logget ind. Men du få flere muligheder ved at oprette en gratis brugeprofil og logge ind.
Kontakt administrator, hvis du vil oprette dit eget debatforum: peter@wendelboe.dk


Politiet overfalder os i morgen d. 5.8.2013 ved en planlagt og meget hemmeligholdt aktion
04. august 2013 kl. 21:41
Danmark er værre end både Burma, Tyrkiet, Kina og andre ”bananstater” tilsammen :

Politiet overfalder os i morgen d. 5.8.2013 ved en planlagt og meget hemmeligholdt aktion


Der er tale om en yderst hemmeligholdt husundersøgelse rekvireret af Helsingør Kommune med et fiktivt påskud for at finde endnu nogle ikke-eksisterende babyer, hvilket man har forsøgt mange gange før og på grund af helt anonyme anmeldelser fra et par løgnagtige politistikkere.

Vi er blevet overvåget i lang tid nu og særlig intensivt den sidste uge fra henholdsvis Skovgaardsvej 9 og 11 i Helsingør.

På begge adresser bor der mennesker, som har alvorlige psykiske lidelser og derudover ikke kender forskel på dit og mit.Den ene person var patient i psykiatrien og desuden nærmest kronisk alkoholiker.

Han har chikaneret og løjet om os i over 30 år.I den anden ejendom bor en polititjenestemand og hans kone.

Denne kvinde lider blandt andet af vrangforestillinger.Sidstnævnte familie er af undertegnede politianmeldt for ca. 1½ år siden grundet alvorligt bedrageri samt anden kriminalitet begået både som private personer samt i tjenesten.

Der er lavet og sendt en 34 sider lang anmeldelse udelukkende om denne tjenestemand ved Helsingør Politi til Den Uafhængige Politiklagemyndighed i Aarhus.Der er til Politiklagemyndigheden ligeledes anmeldt flere andre polititjenestemænd, andre kriminelle familiemedlemmer og "venner”, som kommer på disse genboers adresse.

Anmeldelserne omhandler både helt små banaliteter som misbrug af tjenestekøretøjer anvendt til helt private formål samt voldsomt bedrageri, import at illegale arbejdere og udnyttelse af disse personer som sort arbejdskraft, drift af illegale uregistrerede nomade diner transportable forretninger, forsikringssvindel osv.


Helsingør Politistation består af en mafiagruppe at tyvagtige politibanditter, der stjæler hver gang de overfalder os.

Disse mange tyverier er ligeledes anmeldt til Den Uafhængige Politiklagemyndighed i Aarhus.

Nu har vi oplevet denne chikane i over 30 år fra Helsingør Politistation.

Hvem i Danmark vil stoppe disse voldelige og psykisk uligevægtige polititjenestemænd i Helsingør, som lider af tvangstanker i fællesskab med andre offentlige ansatte blandt andet i Forvaltningen?

04.08.2013
Re: Politiet overfalder os i morgen d. 5.8.2013 ved en planlagt og meget hemmeligholdt aktion
05. august 2013 kl. 01:38
Nordsjællands Politi sætter GPS i Bil !


Forfatter:

Din email:


Emne:


Spam forebyggelse:
Indtast venligst den viste kode i det nedenstående inputfelt. Dette er for at blokere spam-robotter som prøver automatisk at skrive reklamer.
7DJJH
Indlæg: